Concaseé = Snijd tomaten in vier en haal het vruchtvlees van de zaadlijsten. Snijd in kleine blokjes.
Recept
« Terug naar recepten
Duitse Maultaschen met een zacht sausje
PT30M
Duitse Maultaschen met een zacht sausje
Een heerlijk duitse maultaschen met een zacht sausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Duitse Maultaschen met een zacht sausje te bereiden
Kook de gevulde pasta ± 12 min.
Boter laten smelten de bloem goed eronder roeren tot men een homogene massa bekomt de room beetje bij beetje toevoegen tot men de gewenste dikte van de saus heeft.Goed kruiden en honing toevoegen. Laat op een zacht vuur even pruttelen.
Champignons in vier snijden en even in olijfolie op wokken, voeg deze bij de saus.
Serveer op bord en werk af met de fijn gesneden tomaat concasseé.
Boter laten smelten de bloem goed eronder roeren tot men een homogene massa bekomt de room beetje bij beetje toevoegen tot men de gewenste dikte van de saus heeft.Goed kruiden en honing toevoegen. Laat op een zacht vuur even pruttelen.
Champignons in vier snijden en even in olijfolie op wokken, voeg deze bij de saus.
Serveer op bord en werk af met de fijn gesneden tomaat concasseé.