Recept
« Terug naar recepten
Duivelsgeheim
PT20M
Duivelsgeheim
Een heerlijk duivelsgeheim recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
sjalot recepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Duivelsgeheim te bereiden
Doe de tomaten en sjalotten in stukken gesneden in een schaal. Plaats de schaal in een pan kokend water. Er mag geen water op de tomaten en sjalotten komen. De pepers legt men rond het schaaltje in het kokende water zodat ze net onder staan. 15 min. laten koken, pepers afgieten en dan alle ingrediënten door elkaar stampen, of in de keukenmachine malen. Het moet een gladde saus worden.
Serveer tips: Deze saus kun je gemakkelijk invriezen. Lekker bij vlees en groenten. Maar een klein beetje in b.v. tomatensoep of macaroni is ook erg lekker als je van pittig houdt.
Serveer tips: Deze saus kun je gemakkelijk invriezen. Lekker bij vlees en groenten. Maar een klein beetje in b.v. tomatensoep of macaroni is ook erg lekker als je van pittig houdt.