KookJij

Duivelsmarinade

Een heerlijk duivelsmarinade recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Marinades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Duitsland
Keuken: Europese
Bron: Barbecue en grillen Mechtild Piepenbrock
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Duivelsmarinade te bereiden

1. Ontdoe de Spaanse pepertjes van zaadjes en zaadlijsten en snij de pepertjes heel fijn.
2. Roer eerst een saus van tomatenketchup + sojasaus + azijn + honing.
3. Voeg dan zwarte peper + cayennepeper + kerriepoeder + beide paprikapoeders toe en goed mengen.
4. Dan de Spaanse pepertjes en knoflook erbij en nogmaals goed roeren.
(wil je de smaak wat verzachten maar toch pittig houden, dan een paar lepels slagroom of mayonaise erdoor roeren)

Mijn kookverhaal (Flavia Vasco de Sousa)

Rund- en varkensvlees kun je in deze marinade enkele uren tot een etmaal laten intrekken in de koelkast.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst