Recept
« Terug naar recepten
Duiveltjes vlees
PT30M
Duiveltjes vlees
Een heerlijk duiveltjes vlees recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
annemie smeets-leenen
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Duiveltjes vlees te bereiden
Kook de rijst.
Snij de kip in blokjes en snipper de uien.
Bak eerst de kip.
Voeg daarna de uien en champignons toe.
Heel even bakken.
Voeg dan de azijn, suiker, ketjap en tomatenketchup toe.
Laat het geheel 20 minuten pruttelen.
Voeg op het laatst de pindakaas toe.
Snij de kip in blokjes en snipper de uien.
Bak eerst de kip.
Voeg daarna de uien en champignons toe.
Heel even bakken.
Voeg dan de azijn, suiker, ketjap en tomatenketchup toe.
Laat het geheel 20 minuten pruttelen.
Voeg op het laatst de pindakaas toe.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
lotte1 zegt:
klooster zegt:
annemie59 zegt:
Het hoort bij de hoofdgerechten bij het vlees.
Is dit nog te veranderen?
j.markenstein zegt:
Als de pijl van de muis er even boven houdt zie je de uitleg, veel zucces. MVG. Jos:)