KookJij

Duiveltjes vlees

Een heerlijk duiveltjes vlees recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 3 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Duiveltjes vlees te bereiden

Kook de rijst.
Snij de kip in blokjes en snipper de uien.
Bak eerst de kip.
Voeg daarna de uien en champignons toe.
Heel even bakken.
Voeg dan de azijn, suiker, ketjap en tomatenketchup toe.
Laat het geheel 20 minuten pruttelen.
Voeg op het laatst de pindakaas toe.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

j.markenstein

j.markenstein zegt:
Annemie59. Dit is te veranderen door als je ingelogd bent, op het vierde symbooltje rechtsboven aan het je eigen recept te klikken.
Als de pijl van de muis er even boven houdt zie je de uitleg, veel zucces. MVG. Jos:)
lotte1

lotte1 zegt:
Ik maak dit recept ook regelmatig maar dan laat ik het een half uurtje pruttelen en daarna nog 10 minuten met (kook)room erbij.
klooster

klooster zegt:
wat een toeval, ik heb gisteren dit recept ook gemaakt. Het stond in het stoofpotten kookboekje wat ik deze week kreeg van praktijk plus. Het was overigens hee lekker.Onze jongetjes hebben er heerlijk van gesmuld
djmagich

djmagich zegt:
is voor je aangepast :)
annemie59

annemie59 zegt:
IK heb het per ongeluk niet in de goede rubriek geplaatst.
Het hoort bij de hoofdgerechten bij het vlees.
Is dit nog te veranderen?