Recept
« Terug naar recepten
Dunne kalfslapjes in mosterdkorstje
PT20M
Dunne kalfslapjes in mosterdkorstje
Een heerlijk dunne kalfslapjes in mosterdkorstje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Delhaize
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dunne kalfslapjes in mosterdkorstje te bereiden
Bestrijk de kalfslapjes met mosterd en bestrooi met grof gemalen peper. Laat ze bruinen voor ongeveer tien minuten, op middelhoog vuur in een pan met 1 eetlepel olie.
Bruin ondertussen de champignons in een andere pan met 1 eetlepel olie en de geperste teentjes knoflook.
Haal de kalfslapjes uit de pan. Kook de aangebakken saus los met de balsamicoazijn. Voeg de room toe en laat gedurende 1 minuut sudderen. Leg de medaillons terug in de saus en kruid ze.
Dien heet op, met de champignons, bestrooid met bieslook. Dien op samen met verse pasta of aardappelpuree.
Bruin ondertussen de champignons in een andere pan met 1 eetlepel olie en de geperste teentjes knoflook.
Haal de kalfslapjes uit de pan. Kook de aangebakken saus los met de balsamicoazijn. Voeg de room toe en laat gedurende 1 minuut sudderen. Leg de medaillons terug in de saus en kruid ze.
Dien heet op, met de champignons, bestrooid met bieslook. Dien op samen met verse pasta of aardappelpuree.