KookJij

Duo van asperges en zachtgekookt ei met marjolein

Een heerlijk duo van asperges en zachtgekookt ei met marjolein recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Duo van asperges en zachtgekookt ei met marjolein te bereiden

Schil de witte asperges en verwijder de te harde voeten (breek ze bij voorkeur af). Verwijder de voeten van de groene asperges. Verwarm gezouten water in 2 kookpannen. Als het water kookt, kook er dan de asperges in, maar zorg dat ze nog lichtjes beetgaar zijn. Verwarm ondertussen een kookpan water met 1 eetlepel zout, 1 takje marjolein en de azijn. Als het water kookt, dompel er dan de eieren (op kamertemperatuur) in gedurende 5 min. Haal ze er dan uit en hou ze onder koud water.
Schik op elk bord afwisselend een portie witte en groene asperges en leg er een ei op. Versier met marjolein, doe er zout en peper op. Dien onmiddellijk op.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst