Recept
« Terug naar recepten
Eendeborstfilet met Brugge belegen
PT15M
Eendeborstfilet met Brugge belegen
Een heerlijk eendeborstfilet met brugge belegen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
bruggekaas.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Eendeborstfilet met Brugge belegen te bereiden
Pel de sinaasappel en snij hem in kleine sneetjes.
Schik de gemengde sla, de pijpajuintjes, het bieslook, de sinaasappel en de gerookte eendenborst op een bord.
Overgiet het geheel met de vinaigrette.
Strooi er wat geraspte Brugge Belegen over.
Schik de gemengde sla, de pijpajuintjes, het bieslook, de sinaasappel en de gerookte eendenborst op een bord.
Overgiet het geheel met de vinaigrette.
Strooi er wat geraspte Brugge Belegen over.