Recept
« Terug naar recepten
Eendenborst met passievruchten
PT15M
Eendenborst met passievruchten
Een heerlijk eendenborst met passievruchten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Eendenborst met passievruchten te bereiden
1. Halveer de passievruchten en hol ze uit. Vermeng voor de dressing het vruchtvlees van de passievruchten met olijfolie en honing. Breng op smaak met peper, zout en citroentijm.
2. Snij de gerookte eendenborst in julienne. Prik de passievruchtenkuipjes op stokjes, vul ze met sla en eendenborst en bestrooi met geroosterde boekweit. Serveer met de dressing.
2. Snij de gerookte eendenborst in julienne. Prik de passievruchtenkuipjes op stokjes, vul ze met sla en eendenborst en bestrooi met geroosterde boekweit. Serveer met de dressing.