Recept
« Terug naar recepten
Eendenbouten Slow Cook
PT600M
Eendenbouten Slow Cook
Een heerlijk eendenbouten slow cook recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
600 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kennissen uit Opio (Fr)
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Eendenbouten Slow Cook te bereiden
1). Verdeel de helft van de kruiden / smaakmakers over de bodem van de schotel / ovenblik.
2). Vlei hierop de eendenbouten.
3). Bestrooi de eendenbouten met de andere helft van de kruiden / smaakmakers.
4). Zet het geheel onder de uitgekozen olie.
5). Zet de schotel / ovenblik in de oven en laat het daar 8 uren staan.
6). Voor een kleurtje cq een korstje de bouten kort voor het opdienen even opbakken in boter of vet.
2). Vlei hierop de eendenbouten.
3). Bestrooi de eendenbouten met de andere helft van de kruiden / smaakmakers.
4). Zet het geheel onder de uitgekozen olie.
5). Zet de schotel / ovenblik in de oven en laat het daar 8 uren staan.
6). Voor een kleurtje cq een korstje de bouten kort voor het opdienen even opbakken in boter of vet.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
OPDIENEN MET bv linzen (koken met ui, knoflook, laurierblaadjes, kruidnagel; vervolgens afgieten en dressen met mooie olijfolie en balsamico) en sla, of met een cassoulet van/met witte bonen, enz.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept

deuxchapeaux zegt:
Jan A.
ELLEN Cremers zegt: