Recept
« Terug naar recepten
Eenvoudige Lemon Curd
PT20M
Eenvoudige Lemon Curd
Een heerlijk eenvoudige lemon curd recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Martine De Clercq
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Engeland
Keuken:
Europese
Bron:
Vriendin
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Eenvoudige Lemon Curd te bereiden
Rasp de zesten van de citroenen. In een kom het sap van de citroenen met de zeste de suiker de boter en de eieren doen.
In een pan water bijna aan de kook brengen, dan de kom met de ingredienten in de pan en met een garde of een mixer blijven slagen zonder ophouden tot het mengsel indikt.
Duurt ongeveer 10 min.
In confituur potjes doen en laten afkoelen. In de koelkast bewaren (maximum een maand)
Heerlijk op de boterham en gebak.
In een pan water bijna aan de kook brengen, dan de kom met de ingredienten in de pan en met een garde of een mixer blijven slagen zonder ophouden tot het mengsel indikt.
Duurt ongeveer 10 min.
In confituur potjes doen en laten afkoelen. In de koelkast bewaren (maximum een maand)
Heerlijk op de boterham en gebak.
Mijn kookverhaal (Martine De Clercq)
Draag zorg dat het water niemals kookt.