Recept
« Terug naar recepten
Eenvoudige Macaronischotel
PT30M
Eenvoudige Macaronischotel
Een heerlijk eenvoudige macaronischotel recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Gerda Lamers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4/6/8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Eenvoudige Macaronischotel te bereiden
Kook de macaroni volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking, laat goed uitlekken.
Snijd ondertussen de prei en knoflook klein.
Verwarm de olie in de wok/hapjespan en bak de hamblokjes aan, doe dan de prei en knoflook erbij en schep goed om. Voeg dan de mix en het water toe, schep goed om. Voeg de hot ketchup (naar smaak) toe en klaar is de macaronischotel.
Serveer met gebakken eieren, klein gesneden augurkjes en de geraspte kaas.
Snijd ondertussen de prei en knoflook klein.
Verwarm de olie in de wok/hapjespan en bak de hamblokjes aan, doe dan de prei en knoflook erbij en schep goed om. Voeg dan de mix en het water toe, schep goed om. Voeg de hot ketchup (naar smaak) toe en klaar is de macaronischotel.
Serveer met gebakken eieren, klein gesneden augurkjes en de geraspte kaas.
Mijn kookverhaal (Gerda Lamers)
Dit is een hele eenvoudige schotel die ook gegratineerd kan worden. Verwarm in dat geval de over voor op 200ºC, bestrooi met kaas en gratineer ca. 20 minuten tot er een mooi bruin korstje op zit.
slaatje zegt: