Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo januari 2011.
Klik op foto om te vergroten.
Recept
« Terug naar recepten
Ei-omelet met salami, witloof en courgette
PT20M
Ei-omelet met salami, witloof en courgette
Een heerlijk ei-omelet met salami, witloof en courgette recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ei-omelet met salami, witloof en courgette te bereiden
Klop de eieren los met de room en kruid.
Courgette in de helft, en in ringen snijden.
Witloof fijn snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Wortel in dunne ringen snijden.
Tomaat in blokjes snijden.
Salami in fijne reepjes snijden.
Stoof de groenten beetgaar gekruid samen met de salami aan in een beetje boter.
Voeg de losgeklopte eieren toe en bestrooi met de kaas.
Zet de pan in een voorverwarmde de oven en laat alles ± 15 min. garen.
Serveer zeer warm.
Courgette in de helft, en in ringen snijden.
Witloof fijn snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Wortel in dunne ringen snijden.
Tomaat in blokjes snijden.
Salami in fijne reepjes snijden.
Stoof de groenten beetgaar gekruid samen met de salami aan in een beetje boter.
Voeg de losgeklopte eieren toe en bestrooi met de kaas.
Zet de pan in een voorverwarmde de oven en laat alles ± 15 min. garen.
Serveer zeer warm.