Recept
« Terug naar recepten
Ei-rol met Monchou en ham
PT15M
Ei-rol met Monchou en ham
Een heerlijk ei-rol met monchou en ham recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
J.M. Omvlee
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Snacks - Koud
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ei-rol met Monchou en ham te bereiden
Doe de eieren in een schaaltje en voeg daar de melk, sambal en Aromat aan toe. Klop het geheel op. Bak dit in een lichtingevette (bij voorkeur met olijfolie) hapjespan aan beide zijden goudbruin.
Laat hierna de omelet enigzins afkoelen om het vervolgens flink te bestrijken met Monchou en leg daarop de plakken ham.
Rol dit geheel op en snij de rol in plakjes.
Laat hierna de omelet enigzins afkoelen om het vervolgens flink te bestrijken met Monchou en leg daarop de plakken ham.
Rol dit geheel op en snij de rol in plakjes.
Laura zegt: