Recept
« Terug naar recepten
Ei - tomaten soep
PT0M
Ei - tomaten soep
Een heerlijk ei - tomaten soep recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
mia Elsjan
Bereidingstijd:
0 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Chinese Chef
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ei - tomaten soep te bereiden
Dompel de tomaten een paar seconden
in kokend water.
Pel de tomaten met een scherp mesje .
Snijd de tomaten in 8 partjes en verwijder
de zaadjes. Klop de eieren goed los en
hak de lente - ui fijn.Breng de bouillon aan
de kook , voeg 1 eetlepel sojasaius en 1 theelepel zout toe . Doe de tomaten erbij . Giet de eieren in een
dun straaltje bij de bouillon.
Wacht 2 tellen en roer het dan met een vork. Voeg de lente - ui en theelepel sesamolie en serveer.
in kokend water.
Pel de tomaten met een scherp mesje .
Snijd de tomaten in 8 partjes en verwijder
de zaadjes. Klop de eieren goed los en
hak de lente - ui fijn.Breng de bouillon aan
de kook , voeg 1 eetlepel sojasaius en 1 theelepel zout toe . Doe de tomaten erbij . Giet de eieren in een
dun straaltje bij de bouillon.
Wacht 2 tellen en roer het dan met een vork. Voeg de lente - ui en theelepel sesamolie en serveer.
mia7 zegt:
Deze soep is bij ons een feest.:p
En jij ook bedankt he ?;)