Recept
« Terug naar recepten
Ei uit de oven met dragon
PT20M
Ei uit de oven met dragon
Een heerlijk ei uit de oven met dragon recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
allerhande
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ei uit de oven met dragon te bereiden
Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng de slagroom met de dragon en zout en peper naar smaak. Verdeel de dragonroom over de ovenschaaltjes. Breek boven elk schaaltje een ei en zet de schaaltjes in de braadslee. Schenk heet water in de braadslee tot 1 centimeter onder de randen van de schaaltjes. Zet de braadslee in het midden van de oven en bak de eieren in 15 minuten gaar. Lekker met geroosterd brood en roomboter.