Recept
« Terug naar recepten
Eierbeschuit
PT15M
Eierbeschuit
Een heerlijk eierbeschuit recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eirecepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Eierbeschuit te bereiden
Kook de eieren hard op de bekende wijze
Snijd 2 eieren in plakjes en prak de overige fijn
Leg de beschuiten op een plank
Meng de geprakte eieren met de kwark
Voeg hieraan de fritessaus, zout en peper en de tabasco toe
Bestrijk hiermee de beschuiten
Garneer met de eiplakjes en de tuinkers
Snijd 2 eieren in plakjes en prak de overige fijn
Leg de beschuiten op een plank
Meng de geprakte eieren met de kwark
Voeg hieraan de fritessaus, zout en peper en de tabasco toe
Bestrijk hiermee de beschuiten
Garneer met de eiplakjes en de tuinkers
kip zegt: