KookJij

Eiercognacmousse met kersen

Een heerlijk eiercognacmousse met kersen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: eierrecepten
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Eiercognacmousse met kersen te bereiden

Klop de eiwitten stijf en voeg de suiker in gedeelten toe. Sla de slagroom in een aparte kom stijf. Roer de dooiers los met de cognac. Schep de slagroom en het dooiermengsel op de eiwitten. Meng dit luchtig en portioneer op de bordjes. Voeg de garnering toe.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst