Recept
« Terug naar recepten
Eiercognacmousse met kersen
PT30M
Eiercognacmousse met kersen
Een heerlijk eiercognacmousse met kersen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eierrecepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Eiercognacmousse met kersen te bereiden
Klop de eiwitten stijf en voeg de suiker in gedeelten toe. Sla de slagroom in een aparte kom stijf. Roer de dooiers los met de cognac. Schep de slagroom en het dooiermengsel op de eiwitten. Meng dit luchtig en portioneer op de bordjes. Voeg de garnering toe.