Recept
« Terug naar recepten
Eierdopbagel met zalm en roomkaas
PT15M
Eierdopbagel met zalm en roomkaas
Een heerlijk eierdopbagel met zalm en roomkaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Renske vdb
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Allerhande 4 2011
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Eierdopbagel met zalm en roomkaas te bereiden
1. Kook de eieren zacht in ca. 6 min., halfzacht in ca. 7 min. of hard in ca. 8 min. Laat schrikken onder koud stromend water. Snijd de bagels doormidden en rooster ze met de snijkant naar beneden in een koekenpan zonder olie of boter of in een broodrooster. 2. Bestrijk de bagels met de zuivelspread. Verdeel de zalm over de onderste helften en garneer met de dille. Leg de bovenste helften erop. Pel de bovenste helft van de eierschaal van de eieren. Zet de eieren in de opening van de bagels en serveer direct.