Recept
« Terug naar recepten
Hapje : een tongstrelend soepje
PT10M
Hapje : een tongstrelend soepje
Een heerlijk hapje : een tongstrelend soepje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Warm
- > Speciale gelegenheden - Kerst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje : een tongstrelend soepje te bereiden
Wortel in blokjes snijden.
Selder in fijne ringen snijden.
Knolselder in blokjes snijden
Komkommer in fijne ringen snijden.
Sjalotje fijn snipperen
Krieltje schillen en in blokjes snijden.
Tomaatjes in kleine partjes snijden.
Stoof de groenten aan in een klein beetje boter voeg kruiden en bouillon toe laat op een zacht vuur sudderen.
Serveer deze soep zeer warm afgewerkt met snippers zalm het kwarteleitje en de roomkaas en zeker niet vergeten een blaadje peterselie voor de kleur.
Selder in fijne ringen snijden.
Knolselder in blokjes snijden
Komkommer in fijne ringen snijden.
Sjalotje fijn snipperen
Krieltje schillen en in blokjes snijden.
Tomaatjes in kleine partjes snijden.
Stoof de groenten aan in een klein beetje boter voeg kruiden en bouillon toe laat op een zacht vuur sudderen.
Serveer deze soep zeer warm afgewerkt met snippers zalm het kwarteleitje en de roomkaas en zeker niet vergeten een blaadje peterselie voor de kleur.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
lilith zegt:
derbyke zegt:
derbyke zegt:
truitje zegt:
derbyke zegt: