Recept
« Terug naar recepten
Eigengemaakte knoflookpoeder
PT135M
Eigengemaakte knoflookpoeder
Het is wel wat sterker dan de potjes in de winkel
Recept van:
marcel knol
Bereidingstijd:
135 min
Personen:
200 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Eigengemaakte knoflookpoeder te bereiden
- Verwarm de oven voor op 200*C.
- Pel de knoflook en snijd ze in plakken .
- Neem een bakplaat van de oven en bedek deze met aluminiumfolie en leg daar de plakjes knoflook op en schuif deze in de oven en laat het 2 uur op 200 graden in de oven staan tot ze krokant zijn.
- Haal ze na die 2 uur uit de oven en laat even afkoelen.
- Doe dan de krokante knoflook plakjes in een keukenmachine, molen van de staafmixer of in een koffiemolen en maal het fijn en doe dit in een droge schone pot met deksel.