KookJij

Eiwitschuimpjes met champignons en erwtjes

Een heerlijk eiwitschuimpjes met champignons en erwtjes recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Eiwitschuimpjes met champignons en erwtjes te bereiden

Doe een snuifje zout bij de eiwitten en klop ze tot stevig schuim. Doe de dragon erbij. Vorm met behulp van een lepel vier ballen van het eiwitschuim. Pocheer ze gedurende 3 minuten in lichtgezouten, ziedend water. Draai ze halfweg om. Dop de erwtjes, kook ze in zout water en laat even schrikken onder koud water. Laat de champignons op hevig vuur gaar worden in 20 g boter, met een scheutje citroensap, 2 cl water, peper en zout. Meng de erwtjes en de nog rauwe blokjes tomaat eronder. Breng op smaak en voeg op het eind een snuifje suiker en room toe. Laat 30 seconden koken. Schik het groentemengsel op een warm bord, leg de schuimpjes erop en giet de Hollandse saus erover.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst