KookJij

Empanadas de Vainilla y Pasas de Uvas

Een heerlijk empanadas de vainilla y pasas de uvas recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
  2. > Taarten, gebak & ijs - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Chili
Keuken: Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Empanadas de Vainilla y Pasas de Uvas te bereiden

Meng de rozijnen met de vanille extract met 2 el. water en verhit dit op een zacht vuurtje. Laat het afkoelen. Doe er dan de appelstukjes, bruine suiker en de kaneelpoeder bij. Roer het om alles te doordrenken.
Op elk plakje bladerdeeg iets van de vulling doen en bestrijk de randjes met ei. Vouw het nu dicht zodat er driehoekjes ontstaan. Evt. met een vork aandrukken. Bestrijk nu ook wat ei bovenop de empanada. Prik 2à 3 kleine gaatjes met een cocktailprikker in het deeg, zodat de damp ontsnapt bij het bakken.
Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de empanada`s op bakpapier in de oven en bak 15 tot 20 min. Laat ze dan afkoelen.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst