Recept
« Terug naar recepten
Empanadillas met paddenstoelen en garnalen
PT20M
Empanadillas met paddenstoelen en garnalen
Een heerlijk empanadillas met paddenstoelen en garnalen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
12 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
- > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
A.H.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Empanadillas met paddenstoelen en garnalen te bereiden
Oven voorverwarmen op 200 graden. Ei in 10 minuten hard koken
Paddenstoelen met keukenpaier schoon vegen en in kleine stukjes snijden. In ke=oekenpan olie verhitten en paddenstoelen op hoog vuur aanbakken en op smaak brengen met zout en peper. Garnalen grof snijden, toevoegen en kort meebakken. Mengsel uit pan scheppen en laten afkoelen. Ei onder koud water afspoelen, pellen en fijn snijden. Ei door mengsel roeren. Uit elk deegplakje met behulp van een borrelglaasje 4 rondjes steken. Ei en paddenstoelenmengsel over plakjes verdelen. Deeg dicht vouwen en aandrukken. Eiwit loskloppen en deeg hiermee bestrijken. Empanadilla's in midden van de oven in 10 á 15 minuten goudbruin bakken
Paddenstoelen met keukenpaier schoon vegen en in kleine stukjes snijden. In ke=oekenpan olie verhitten en paddenstoelen op hoog vuur aanbakken en op smaak brengen met zout en peper. Garnalen grof snijden, toevoegen en kort meebakken. Mengsel uit pan scheppen en laten afkoelen. Ei onder koud water afspoelen, pellen en fijn snijden. Ei door mengsel roeren. Uit elk deegplakje met behulp van een borrelglaasje 4 rondjes steken. Ei en paddenstoelenmengsel over plakjes verdelen. Deeg dicht vouwen en aandrukken. Eiwit loskloppen en deeg hiermee bestrijken. Empanadilla's in midden van de oven in 10 á 15 minuten goudbruin bakken
jolande zegt: