Recept
« Terug naar recepten
Entrecote met béarnaisesaus
PT60M
Entrecote met béarnaisesaus
Een heerlijk entrecote met béarnaisesaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erika Laleman
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Entrecote met béarnaisesaus te bereiden
Stoom of kook de groenten beetgaar. Bak het vlees naar smaak in een mengsel van boter en olie. Snipper de sjalotjes fijn en laat zachtjes koken met de peper in de wijn, azijn en de helft van de dragon tot er 2 eetlepels vocht overblijven. Zeef het vocht in een pannetje. Voeg er het eigeel bij en klop op een zacht vuur (of boven een warmwaterbad) tot een dikke crème. Klop er geleidelijk de stukjes boter door. Vermeng met blaadjes dragon en breng op smaak met zout en peper.
rene zegt: