DIEN OP:
Geef bij de entrecôte met de saus bv aardappels uit de oven en een bordje gemengde salade.
Recept
« Terug naar recepten
Entrecote met chimichurrisaus
PT25M
Entrecote met chimichurrisaus
Een heerlijk entrecote met chimichurrisaus recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Amerikaanse vrienden
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Entrecote met chimichurrisaus te bereiden
1).Smeer het vlees goed in met de olie en leg even apart.
2).Intussen de chimichurri maken:
3).Alle ingrediënten voor de saus in de blender doen en daarvan een homogene saus draaien.
4).Leg het vlees in de oven onder de grill en laat hem op 200°C aan elke zijde 2 minuten garen.
5).Vlees 10 minuten laten rusten.
6).Vlees zouten en peperen.
7).Vlees in dunne plakken snijden.
2).Intussen de chimichurri maken:
3).Alle ingrediënten voor de saus in de blender doen en daarvan een homogene saus draaien.
4).Leg het vlees in de oven onder de grill en laat hem op 200°C aan elke zijde 2 minuten garen.
5).Vlees 10 minuten laten rusten.
6).Vlees zouten en peperen.
7).Vlees in dunne plakken snijden.
deuxchapeaux zegt:
Jan A