Recept
« Terug naar recepten
Entrecote met prei en mascarpone
PT40M
Entrecote met prei en mascarpone
Een heerlijk entrecote met prei en mascarpone recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Lacroix
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Entrecote met prei en mascarpone te bereiden
Zet een pan op hoog vuur en verwarm hierin een beetje olijfolie. Bak de entrecote zoals gewenst en kruid met peper en zout. Haal de entrecote uit de pan en bak hierin de prei. Kruid met peper en zout. Voeg de fond toe en roer de mascarpone erdoor.
Serveer de entrecotes genappeerd met de prei en de saus en geef de gebakken aardappeltjes erbij.
Serveer de entrecotes genappeerd met de prei en de saus en geef de gebakken aardappeltjes erbij.
fijnproever zegt: