Recept
« Terug naar recepten
Erna's vleesrolletjes
PT15M
Erna's vleesrolletjes
Een heerlijk erna's vleesrolletjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Janna Wulffraat
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Mijn schoonmoeder Erna Wulffraat
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Erna's vleesrolletjes te bereiden
De rundvleeslapjes moeten lang en smal zijn. Leg ze naast elkaar en smeer ze in met mosterd. Op ieder lapje leg je een sperzieboontje, dun stukje wortel en een halve augurk. Oprollen en vastzetten met een prikker. Bestrooi ze met zout en versgemalen peper en braad ze aan. Zodra ze mooi bruin zijn afblussen met wat water en een scheutje wijn of bouillon. Heel zachtjes laten sudderen tot ze gaar zijn. Rolletjes uit de pan halen en de room toevoegen. Even laten inkoken om de gewenste dikte te krijgen. Eventueel op smaak brengen met zout en peper. Laat de rolletjes nog even in de saus opwarmen en serveer!
gwulff zegt: