Recept
« Terug naar recepten
Erwtencappucino
PT30M
Erwtencappucino
Een heerlijk erwtencappucino recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
mard de pester
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Erwtencappucino te bereiden
-Mix de gevogeltefond en de erwtjes tot een fijne soep.
-Klop de room stijf en schep er de fijngehakte muntblaadjes door.
-Snijd de ham in kleine blokjes.
Bereidingswijze
-Warm intussen de soep op en breng ze op smaak met peper en zout.
-Verdeel de hamblokjes over 4 soepkoppen en giet er de soep over.
-Lepel op elk soepje een toef muntroom.
Serveertips
Tip
Serveer met grissinistokjes, omwikkeld met een reepje Ganda Ham.
-Klop de room stijf en schep er de fijngehakte muntblaadjes door.
-Snijd de ham in kleine blokjes.
Bereidingswijze
-Warm intussen de soep op en breng ze op smaak met peper en zout.
-Verdeel de hamblokjes over 4 soepkoppen en giet er de soep over.
-Lepel op elk soepje een toef muntroom.
Serveertips
Tip
Serveer met grissinistokjes, omwikkeld met een reepje Ganda Ham.