KookJij

Erwtencappucino

Een heerlijk erwtencappucino recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: mard de pester
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Erwtencappucino te bereiden

-Mix de gevogeltefond en de erwtjes tot een fijne soep.
-Klop de room stijf en schep er de fijngehakte muntblaadjes door.
-Snijd de ham in kleine blokjes.
Bereidingswijze
-Warm intussen de soep op en breng ze op smaak met peper en zout.
-Verdeel de hamblokjes over 4 soepkoppen en giet er de soep over.
-Lepel op elk soepje een toef muntroom.





Serveertips
Tip
Serveer met grissinistokjes, omwikkeld met een reepje Ganda Ham.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst