Recept
« Terug naar recepten
Escabèche van paddenstoelen
PT30M
Escabèche van paddenstoelen
Een heerlijk escabèche van paddenstoelen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Koud
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Escabèche van paddenstoelen te bereiden
Borstel de paddenstoelen schoon. Verhit olie in een pan en doe er de ongepelde teentjes knoflook bij. Laat kleuren. Doe er een half gesnipperd chilipepertje en alle andere ingrediënten bij, behalve de rijstazijn, de bieslook en de shiitakes. Roerbak kort.
Voeg er de shiitakes aan toe en laat bakken. Schep om tot al het vocht verdampt is. Doe er de rijstazijn bij en laat even goed doorkoken.
Serveer de escabèche in een ondiep kommetje of bordje en garneer met chilipeper en bieslook.
Voeg er de shiitakes aan toe en laat bakken. Schep om tot al het vocht verdampt is. Doe er de rijstazijn bij en laat even goed doorkoken.
Serveer de escabèche in een ondiep kommetje of bordje en garneer met chilipeper en bieslook.