Recept
« Terug naar recepten
Espuma van aardappel
PT35M
Espuma van aardappel
Een heerlijk espuma van aardappel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
vt personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Espuma van aardappel te bereiden
Kook de aardappelen beetgaar in gezouten water met de tijm, rozemarijn en het teentje look. Giet de aardappelen af, maar houd het kookvocht bij. Haal de aromaten eruit.
Doe de aardappelen samen met 200 ml kookvocht, de room en olijfolie in een blender. Breng op smaak met zout en mix 10 minuten.
Giet het aardappelmengsel in de espumafles. Schud goed en spuit de espuma in glazen.
Werk af met een beetje versgeraspte oude kaas, lenteui en koffiepoeder.
Doe de aardappelen samen met 200 ml kookvocht, de room en olijfolie in een blender. Breng op smaak met zout en mix 10 minuten.
Giet het aardappelmengsel in de espumafles. Schud goed en spuit de espuma in glazen.
Werk af met een beetje versgeraspte oude kaas, lenteui en koffiepoeder.