Recept
« Terug naar recepten
Espuma van appel, sushi en maatjes
PT25M
Espuma van appel, sushi en maatjes
Een heerlijk espuma van appel, sushi en maatjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Espuma van appel, sushi en maatjes te bereiden
Maak de espuma: breng alle ingrediënten in uw kidde en zet onder druk met 1 gaspatroon, plaats in koeling.
Maak de sushi: kook de sushirijst samen met de saffraanpoeder in water gaar, meng er de sushiazijn door en laat afkoelen. Verdeel de rijst op norivellen en beleg in de midden met de appelcompote, rol op tot sushi en laat 1 uur opstijven in koeling
- Snijd de maatjes in geschikte vorm.
Maak de sushi: kook de sushirijst samen met de saffraanpoeder in water gaar, meng er de sushiazijn door en laat afkoelen. Verdeel de rijst op norivellen en beleg in de midden met de appelcompote, rol op tot sushi en laat 1 uur opstijven in koeling
- Snijd de maatjes in geschikte vorm.