Recept
« Terug naar recepten
Everzwijn steak speciaal
PT20M
Everzwijn steak speciaal
Everzwijn steak speciaal
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wild
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
19
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Everzwijn steak speciaal te bereiden
Bak de steaks goed bruin aan weerszijden in boter op een hoog vuur.Kruid met peper zet het vuur iets lager en voeg ajuin toe.Als de steaks rosé zijn uit de pan halen en warm houden.Een beetje wildfond in de pan en even laten opkoken.Groenten even opwokken in de pan rucola en basilicum de spaghetti erbij en kruiden met peper en de rode pesto.Zorg dat alles goed heet is.Leg de sla op de borden daar het vlees in schijven gesneden er op de ajuin en werk af met de slices en radijsjes.De pasta mengeling erbij en garneer af met baselicum.Serveer desnoods meergranen broodjes erbij.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
marja opdam zegt:
Anna zegt:
dit lijkt me een typisch belgisch produkt;);)Wij hebben wel verpakte gebakken uitjes, die vaak in indische recepten gebruikt worden. Ook erg lekker.:D
Groetjes,
Anna.
derbyke zegt:
Fijn weekend voor jullie 2tjes en tot horen . :);):p
hns zegt:
derbyke zegt:
hns zegt:
hans:):)
Hilde Dumont zegt:
Groetjes en fijne feestdagen, laat het jullie smaken. Hilde