Recept
« Terug naar recepten
Exotische cocktail van Noordzeegarnalen
PT20M
Exotische cocktail van Noordzeegarnalen
Een heerlijk exotische cocktail van noordzeegarnalen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Exotische cocktail van Noordzeegarnalen te bereiden
Was de sla en zwier hem droog. Schil de mango en pompelmoes en snijd ze in schijfjes. Halveer de gembernootjes.
Voor de vinaigrette: meng de olie met de azijn, roer de yoghurt en sjalot eronder en breng op smaak met peper en zout.
Leg in elk cocktailglas een beetje sla, verdeel er de blokjes fruit over en daarna de garnalen. Lepel er de vinaigrette over en leg het gehalveerd gembernootje erop. Decoreer eventueel de rand van het glas met een blaadje munt.
Voor de vinaigrette: meng de olie met de azijn, roer de yoghurt en sjalot eronder en breng op smaak met peper en zout.
Leg in elk cocktailglas een beetje sla, verdeel er de blokjes fruit over en daarna de garnalen. Lepel er de vinaigrette over en leg het gehalveerd gembernootje erop. Decoreer eventueel de rand van het glas met een blaadje munt.