Recept
« Terug naar recepten
Far Breton
PT60M
Far Breton
Een heerlijk far breton recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Martine De Clercq
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
In Frankrijk van een vriendin geleerd
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Far Breton te bereiden
Een grote pirex vorm inboteren, de pruimen over de schotel verdelen.
In een kom de ingredienten met mixer verwerken alsof het om pannekoeken gaat.
De oven op 200° voorverwarmen.
Het deeg in de vorm gieten en gedurende 50 min in de oven laten bakken.
laten afkoelen en in de schotel opdienen.
In een kom de ingredienten met mixer verwerken alsof het om pannekoeken gaat.
De oven op 200° voorverwarmen.
Het deeg in de vorm gieten en gedurende 50 min in de oven laten bakken.
laten afkoelen en in de schotel opdienen.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
mdc zegt:
hartelijk dank ik maak graag van jou aanbod gebruik, waar kan ik jou vinden onder "rangvi" nix gevonden.groetjes uit een koud Oldenburg ;) Martine
Anna zegt:
En ik ben het helemaal met je eens, mijn nichtje woont alweer een paar jaar in Montflanquin en zij houdt haar recepten ook rustig wat betreft de kruiden.Ik betrap mijzelf er wel eens op dat ik vrij kwistig ben met kruiden ;)is lang niet altijd nodig, maar ja die smaakpapillen, he?
Groetjes uit een somber Amersfoort!
rangvi zegt:
Anna zegt:
Als je recepten wilt toevoegen op KookJij (graag:D) dien je eerst een account aan te maken (registreren)en kan kun je recepten toevoegen, en naar hartelust kosteloos printen.
We hopen je nog vaak tegen te komen op KookJij!
Veel kookplezier,
Groetjes,
Anna
KookJij.
rangvi zegt:
mdc zegt:
Hartelijk dank voor jou interesse.Ik ben een Bretagne fan,voor goed 45 jaar heb ik dit recept van een vriendin die in Quiberon geboren is.Kenavo :)
rangvi zegt:
rangvi zegt: