Recept
« Terug naar recepten
Farfalle met gebakken groenten, zalm en tomaat
PT30M
Farfalle met gebakken groenten, zalm en tomaat
Een heerlijk farfalle met gebakken groenten, zalm en tomaat recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Egbert Menger
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
3 à 4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Farfalle met gebakken groenten, zalm en tomaat te bereiden
Kook 200 à 260 gram farfalle gaar.
Roerbak de ui, de courgette en de champignons in de olijfolie 2 minuten op een hoog vuur. Draai dan het gas terug naar middelhoog en laat nog drie tot vijf minuten bakken. Roer zo nu en dan en zorg dat de groenten niet zwart worden. Maak af met zout en peper.
Schep voor elk een portie farfalle op een bord. Verdeel de gebakken groenten over de borden met farfalle. Leg daarop een evenredig deel van de roze zalm, in kleinere stukken verdeeld. Leg daarop en er omheen tomatenblokjes of reepjes en ringen rode ui. Besprenkel met de olijfolie van je keuze. Garneer met pijnboompitten.
Eet smakelijk!
Roerbak de ui, de courgette en de champignons in de olijfolie 2 minuten op een hoog vuur. Draai dan het gas terug naar middelhoog en laat nog drie tot vijf minuten bakken. Roer zo nu en dan en zorg dat de groenten niet zwart worden. Maak af met zout en peper.
Schep voor elk een portie farfalle op een bord. Verdeel de gebakken groenten over de borden met farfalle. Leg daarop een evenredig deel van de roze zalm, in kleinere stukken verdeeld. Leg daarop en er omheen tomatenblokjes of reepjes en ringen rode ui. Besprenkel met de olijfolie van je keuze. Garneer met pijnboompitten.
Eet smakelijk!
Mijn kookverhaal (Egbert Menger)
Zelf bedacht recept, uiteraard met invloeden uit de Italiaanse keuken.