KookJij

Farfalle met zongedroogde tomaatjes

Een heerlijk farfalle met zongedroogde tomaatjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 17 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Mini-proeven: pasta à volonté
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Farfalle met zongedroogde tomaatjes te bereiden

1. Kook de farfalle al dente in 4 liter gezouten water. Giet af en laat afkoelen.
2. Snij de ham in reepjes en bak ze een paar minuten in olijfolie. Hou apart.
3. Snij de scamorza in dobbelsteentjes en vermeng met de olijfolie, de bieslook, de ham en de tomaten. Schep er de pasta door. Breng op smaak met peper en zout.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

itrichta13

itrichta13 zegt:
Erg lekker!
Alleen heb ik er ipv parmaham gerookte kip filet en ipv scamorza gewone gerookte kaas in gedaan en als extraatje wat zwarte olijven! Erg lekker!
Lize Lorent

Lize Lorent zegt:
Ik vermoed van wel
annaguz

annaguz zegt:
kan je ook gerookte kaas gebruiken?:)