Recept
« Terug naar recepten
Farfalle met zongedroogde tomaatjes
PT17M
Farfalle met zongedroogde tomaatjes
Een heerlijk farfalle met zongedroogde tomaatjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
17 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Hoofdgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Mini-proeven: pasta à volonté
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Farfalle met zongedroogde tomaatjes te bereiden
1. Kook de farfalle al dente in 4 liter gezouten water. Giet af en laat afkoelen.
2. Snij de ham in reepjes en bak ze een paar minuten in olijfolie. Hou apart.
3. Snij de scamorza in dobbelsteentjes en vermeng met de olijfolie, de bieslook, de ham en de tomaten. Schep er de pasta door. Breng op smaak met peper en zout.
2. Snij de ham in reepjes en bak ze een paar minuten in olijfolie. Hou apart.
3. Snij de scamorza in dobbelsteentjes en vermeng met de olijfolie, de bieslook, de ham en de tomaten. Schep er de pasta door. Breng op smaak met peper en zout.
itrichta13 zegt:
Alleen heb ik er ipv parmaham gerookte kip filet en ipv scamorza gewone gerookte kaas in gedaan en als extraatje wat zwarte olijven! Erg lekker!