Recept
« Terug naar recepten
Feestelijke roereitjes
PT20M
Feestelijke roereitjes
Een heerlijk feestelijke roereitjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Willy Delcart
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Feestelijke roereitjes te bereiden
1. Doe de eieren in een mengkom en kluts ze door elkaar. Voeg er de room en een beetje boter aan toe. Kruid met peper en zout.
2. Roer in een steelpannetje het mengsel op een zacht vuurtje tot een smeuïge brij. Niet té lang op het vuur laten!
3. Vul de eierdopjes (2 per persoon) met de brij en schik op het ene de zalmsliertjes en op het andere de hamsliertjes.
4. Overstrooi met de kaas, een drupje olijfolie en eventueel verse kruiden (dille, kervel, bieslook...). Serveer met toast.
2. Roer in een steelpannetje het mengsel op een zacht vuurtje tot een smeuïge brij. Niet té lang op het vuur laten!
3. Vul de eierdopjes (2 per persoon) met de brij en schik op het ene de zalmsliertjes en op het andere de hamsliertjes.
4. Overstrooi met de kaas, een drupje olijfolie en eventueel verse kruiden (dille, kervel, bieslook...). Serveer met toast.
beertje36 zegt: