Recept
« Terug naar recepten
Feestelijke roosjes van knolselderijpuree gespoten
PT60M
Feestelijke roosjes van knolselderijpuree gespoten
Een heerlijk feestelijke roosjes van knolselderijpuree gespoten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Brood - Bakken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Feestelijke roosjes van knolselderijpuree gespoten te bereiden
Schil de knolselderij en maak er blokjes van.Kook de knolselderij in water met zout en het citroensap in 20 min gaar.Afgieten en samen met de peper en de slagroom pureren met de staafmixer of keukenmachine.Maak nu met een slagroomspuit rozetjes op een ingevette bakplaat en strooi kaas over elke rozet.Zet dit circa 10 min in de oven tot de kaas gesmolten is en er een bruin korstje opzit.