Recept
« Terug naar recepten
Feta groenteflapjes
PT20M
Feta groenteflapjes
Een heerlijk feta groenteflapjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Yva Lookes
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Warm
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Feta groenteflapjes te bereiden
Ontdooi de bladerdeeg. Kook de rijst volgens de verpakking, voeg zout naar smaak toe.
Snijd ondertussen de champignons klein en prak de feta.
Meng de rijst, de champignons en de feta.
Voeg peper naar smaak toe. Leg in het midden van elk bladerdeegplakje een hoopje van het mengsel. Vouw de vier punten naar elkaar toe. Duw de randje stevig tegen elkaar. Bestrijk de bovenzijde eventueel met een losgeklopt ei of een beetje melk voor een mooie goudbruine kleur.
Serveer met een salade.
Snijd ondertussen de champignons klein en prak de feta.
Meng de rijst, de champignons en de feta.
Voeg peper naar smaak toe. Leg in het midden van elk bladerdeegplakje een hoopje van het mengsel. Vouw de vier punten naar elkaar toe. Duw de randje stevig tegen elkaar. Bestrijk de bovenzijde eventueel met een losgeklopt ei of een beetje melk voor een mooie goudbruine kleur.
Serveer met een salade.
karin zegt: