Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauw uit de römertopf
PT50M
Kabeljauw uit de römertopf
Gewoon een erg makkelijk recept wat je zeker eens moet maken. Laat weten wat je ervan vindt.
Recept van:
Els Meeuwsen
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauw uit de römertopf te bereiden
- Römertopf minimaal 10 min. Onder water zetten.
- Kabeljauw heel laten of in stukken besprenkelen met citroen
- De römertopf uit het water halen (niet afdrogen) en insmeren met boter
- Alle groenten erin doen en even door elkaar husselen
- Doe er zwarte peper en zout uit de molen over met een eetlepel kerrie over
- Leg de kabeljauw op de groenten en doe hier ook wat zwarte peper en zout op Ik had nog zo’n 20 cl droge witte wijn staan en deze over de schotel gegoten
- Zet de schotel in een KOUDE oven en zet deze aan op 200 C en in 50 min. gaar stoven
Mijn kookverhaal (Els Meeuwsen)
Wij hebben dit met een aardappel met een gegratineerd korstje gegeten.