Recept
« Terug naar recepten
Feta met vijgen en munt
PT15M
Feta met vijgen en munt
Een heerlijk feta met vijgen en munt recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
17
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
allerhande
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Feta met vijgen en munt te bereiden
Snijd feta in punten. Snijd gedroogde vijgen in dunne plakjes. Beleg de kaasdriehoekjes met een plakje vijg en een blaadje munt. Zet vast met een cocktailprikker. Maak een dressing van 4 delen olijfolie op 1 deel citroensap en zeer fijn gesnipperde munt. Druppel de dressing over de feta.
agnes zegt: