Recept
« Terug naar recepten
Fettucine met kerstomaatjes
PT15M
Fettucine met kerstomaatjes
Een heerlijk fettucine met kerstomaatjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
jolanda willemen
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Fettucine met kerstomaatjes te bereiden
Kook de pasta beetgaar volgens verpakking in ruim water met zout en 1 el olie.
Giet af en laat uitlekken.
Was en halveer de tomaatjes.
Pel de knoflook en snijd fijn.
Verhit de rest van de olie in een pan of wok.
Bak daarin ca. 2 min. de knoflook.
Voeg de tomaatjes toe en laat ze 4-6 min. sudderen.
Roer af en toe goed door.
Spoel de waterkers schoon en schud goed droog.
Meng de pesto door de uitgelekte fettucine.
Vermeng de pasta dan met de kerstomaatjes en knoflook.
Bestrooi met de waterkers en serveer.
Giet af en laat uitlekken.
Was en halveer de tomaatjes.
Pel de knoflook en snijd fijn.
Verhit de rest van de olie in een pan of wok.
Bak daarin ca. 2 min. de knoflook.
Voeg de tomaatjes toe en laat ze 4-6 min. sudderen.
Roer af en toe goed door.
Spoel de waterkers schoon en schud goed droog.
Meng de pesto door de uitgelekte fettucine.
Vermeng de pasta dan met de kerstomaatjes en knoflook.
Bestrooi met de waterkers en serveer.