Recept
« Terug naar recepten
Filodeegrolletjes met zwarte olijven en munt
PT30M
Filodeegrolletjes met zwarte olijven en munt
Een heerlijk filodeegrolletjes met zwarte olijven en munt recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
20st personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Elle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Filodeegrolletjes met zwarte olijven en munt te bereiden
Ontpit met een scherp mesje de
olijven. Pureer ze met de knof-
look en de olijfolie. Roer er de
munt en de crème fraiche door.
Snij de plakken filodeeg door
midden. Bestrijk de onderste
helft van elk stuk deeg met een
lepel olijvenmengsel. Laat aan
de randen ca 1 cm vrij. Vouw de
zijkanten 1 cm naar binnen.
Vouw de onderkant ook 1 cm
naar binnen en rol het deeg ver
volgens naar boven toe op. Leg
met de naad naar beneden op
bakpapier op de bakplaat. Bak
de rolletjes in ca 10-15 min in
een oven van 200oC goudbruin.
Serveer direct.
olijven. Pureer ze met de knof-
look en de olijfolie. Roer er de
munt en de crème fraiche door.
Snij de plakken filodeeg door
midden. Bestrijk de onderste
helft van elk stuk deeg met een
lepel olijvenmengsel. Laat aan
de randen ca 1 cm vrij. Vouw de
zijkanten 1 cm naar binnen.
Vouw de onderkant ook 1 cm
naar binnen en rol het deeg ver
volgens naar boven toe op. Leg
met de naad naar beneden op
bakpapier op de bakplaat. Bak
de rolletjes in ca 10-15 min in
een oven van 200oC goudbruin.
Serveer direct.