Recept
« Terug naar recepten
Flapjacks
PT60M
Flapjacks
Een heerlijk flapjacks recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Yummy in my tummy - W. Hoogteteijling 130413
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Flapjacks te bereiden
Verwarm de oven voor 190°C.
Smelt de boter in een pan.
Voeg de honing en suiker toe en roer totdat de suiker opgelost is.
Beleg een bakblik met het bakpapier.
Meng de havermout door het botermengsel.
Schep het in het bakblik en duw plat met een houten lepel.
Bak de flapjacks voor 30 minuten in de oven.
De bovenkant moet goudbruin zijn.
Bak de flapjacks niet te lang, om te voorkomen dat ze aan aangebrand smaakje krijgen.
Laat de flapjacks helemaal afkoelen, dit zorgt ervoor dat de koek hard wordt.
Snij de koek in stukken.
Smelt de boter in een pan.
Voeg de honing en suiker toe en roer totdat de suiker opgelost is.
Beleg een bakblik met het bakpapier.
Meng de havermout door het botermengsel.
Schep het in het bakblik en duw plat met een houten lepel.
Bak de flapjacks voor 30 minuten in de oven.
De bovenkant moet goudbruin zijn.
Bak de flapjacks niet te lang, om te voorkomen dat ze aan aangebrand smaakje krijgen.
Laat de flapjacks helemaal afkoelen, dit zorgt ervoor dat de koek hard wordt.
Snij de koek in stukken.
brinkie1970 zegt: