Recept
« Terug naar recepten
Fluweelzachte ijsbereiding van advokaat
PT180M
Fluweelzachte ijsbereiding van advokaat
Een heerlijk fluweelzachte ijsbereiding van advokaat recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
180 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > IJs
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Fluweelzachte ijsbereiding van advokaat te bereiden
Sla de 250 gram zachte roomboter luchtig in een ruime kom, samen met de witte basterdsuiker, dextrose, fijne suiker, vanillesuiker en het vanillemerg.
Voeg tijdens het luchtig slaan de eieren toe.
Meng zodra een mooie witte massa ontstaan is, de advokaat eronder.
Voeg hierna voorzichtig de slagroom toe.
Vul met deze massa vier vormen en plaats deze in de diepvries.
Stort de vormen en rol vervolgens de advokaatbereiding door chocoladekrullen.
Voeg tijdens het luchtig slaan de eieren toe.
Meng zodra een mooie witte massa ontstaan is, de advokaat eronder.
Voeg hierna voorzichtig de slagroom toe.
Vul met deze massa vier vormen en plaats deze in de diepvries.
Stort de vormen en rol vervolgens de advokaatbereiding door chocoladekrullen.