Eenvoudig en goedkoop gerechtje.
Kan als lunch opgediend worden.
Recept
« Terug naar recepten
Focaccia in de oven
PT30M
Focaccia in de oven
Een heerlijk focaccia in de oven recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marina Niemegeers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Brood - Beleg
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Focaccia in de oven te bereiden
Oven voorverwarmen op 180 à 200 graden.
Beleg de broodjes met de sneetjes parmaham.
Leg daarop de rode peper in smalle reepjes gesneden.
Daarop de schijfjes mozzarela.
Kruid met de provencaalse kruiden en wat peper uit de molen.
Enkele druppels olijfolie over de mozzarela.
Zet in de voorverwarmde oven gedurende 20 min. tot de mozzarella goudbruin is gebakken.
Dien op met een tomaten en kokommerslaatje..
Beleg de broodjes met de sneetjes parmaham.
Leg daarop de rode peper in smalle reepjes gesneden.
Daarop de schijfjes mozzarela.
Kruid met de provencaalse kruiden en wat peper uit de molen.
Enkele druppels olijfolie over de mozzarela.
Zet in de voorverwarmde oven gedurende 20 min. tot de mozzarella goudbruin is gebakken.
Dien op met een tomaten en kokommerslaatje..