Lekker
-Als lunchgerecht op brood.
-Als hoofdgerecht bij de rijst met zoet/zure loempiasaus of tomaten ketchup.
Recept
« Terug naar recepten
Foe Yong Hai
PT15M
Foe Yong Hai
Eenvoudig en snel, lekker voor tijdens de lunch of als bijgerecht met het diner
Recept van:
Lisa Thijssen
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Bijgerechten
- > Bijgerechten - Groenten
- > Bijgerechten - Vlees
- > Bijgerechten - Low Budget
- > Dieet & Slank - Ontbijt & Lunch
- > Ontbijt & Lunch - Warm
- > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Foe Yong Hai te bereiden
- Bak het rundergehakt rul en haal het dan van het vuur.
- Klop de eieren door elkaar in één beslagkom.
- Voeg eventueel naar smaak zout en peper toe.
- Bak een hampel(tje) soepgroenten in een koekenpan totdat de stukjes beetgaar zijn.
- Meng in de koekenpan door het groente mengsel het rul gebakken gehakt.
- Schenk hierna direct de geklopte eieren erover.
- Leg een deksel op de koekenpan zodat de bovenkant ook gaart.
Mijn kookverhaal (Lisa Thijssen)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
monique ottenbros zegt:
monique ottenbros zegt:
Anne marie zegt:
monique ottenbros zegt: