Recept
« Terug naar recepten
Forel en groenten uit de oven
PT20M
Forel en groenten uit de oven
Een heerlijk forel en groenten uit de oven recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Els Meeuwsen
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
210 kCal energie
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
cambridge
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Forel en groenten uit de oven te bereiden
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Hak de peterselie fijn.
Meng de peterselie met olie en peper.
Vul de buikholte van de forellen met de tomaat, peterseliemengsel en champignons en leg ze in een ingevette ovenschaal.
Strooi peper over de forel.
Verdeel de courgette er overheen.
Schuif de schaal in het midden van de oven en bak de forel in ± 15 minuten knapperig bruin en gaar.
Hak de peterselie fijn.
Meng de peterselie met olie en peper.
Vul de buikholte van de forellen met de tomaat, peterseliemengsel en champignons en leg ze in een ingevette ovenschaal.
Strooi peper over de forel.
Verdeel de courgette er overheen.
Schuif de schaal in het midden van de oven en bak de forel in ± 15 minuten knapperig bruin en gaar.