Recept
« Terug naar recepten
Forel in papillot met kerstomaatjes en citroen
PT30M
Forel in papillot met kerstomaatjes en citroen
Een heerlijk forel in papillot met kerstomaatjes en citroen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ronny Henri Szostek
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Ronny Henri Szostek
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Forel in papillot met kerstomaatjes en citroen te bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Was en droog de forellen af. Bestrooi de binnenkant van de vis met grof zeezout, witte peper en citroensap. Leg elke forel op een groot stuke zilverfolie die lichtjes ingevet zijn met olijfolie. Leg de groentjes en de gescheurde basilicumblaadjes eromheen. Besprenkel met citroensap, grof zeezout en peper uit de molen. Leg op elke forel een groot stuk zilverfolie. Plooi alle kanten dicht, behalve één kant. Giet in de open kant de witte wijn en plooi ook de laatste kant dicht en plaats de forellen op een bakblik en plaats in de voorverwarmde oven gedurende 30 a 50 minuten, afhankelijk van de grootte van de forellen. Laat de forellen 5 minuten in de papillots zitten nadat u ze uit de oven hebt gehaald.
Wijntip: Pinot Blanc
Wijntip: Pinot Blanc
tonneke zegt: