Recept
« Terug naar recepten
Forel met hazelnoten en peterselie
PT35M
Forel met hazelnoten en peterselie
Een heerlijk forel met hazelnoten en peterselie recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
visrecepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Forel met hazelnoten en peterselie te bereiden
Verwarm de oven voor op 200 graden. Pel de ui en snijd hem in dunne ringen. Hak de peterselie fijn. Snijd de kruidenboter in dunne plakjes. Vul de buikholte van de forellen met plakjes kruidenboter, uiringen en peterselie en leg ze naast elkaar in een ingevette ovenschaal. Hak de hazelnoten fijn en strooi ze met zout en peper over de forellen. Verdeel de rest van de kruidenboter in vlokjes over de vis. Verdeel de kerstomaatjes eromheen. Schuif de schaal in het midden van de oven en bak de forel in 15 minuten knapperig bruin en gaar.